Atvykę į mūsų „FOKUS pizza” restoranus ir atsivertę meniu jame rasite dviejų rūšių picas – amerikietiškas ir itališkas. Itin dažnai iš pirmąkart apsilankančių klientų girdime klausimą „o kuo jos skiriasi?”, todėl norime supažindinti išsamiau!
ITALIŠKOS PICOS
ITALIŠKOS PICOS – pagal Neapolio tradicinį receptą kepamos plonapadės, putlių traškių kraštelių picos, kurių tešla prieš kepant brandinama keliolika valandų. Po brandinimo rankomis formuojamas pagrindas, tepami trinti pomidorai, dedamas „mocarela” sūris ir įvairūs kiekvienos picos skoniui pritaikyti ingredientai. Trašku, gardu ir kvepia tikra Italija!
AMERIKIETIŠKOS PICOS
AMERIKIETIŠKOS PICOS – labai sočios, putlios ir su gausybe sūrio! Priešingai nei itališkos, šios yra storapadės – iš pradžių šviežiai iškepamas aukštas ir storas tešlos padas, o tik paskui dedami kiti ingredientai ir kepama toliau! Recepto ingredientų dėjimo seka taip pat kitokia – iš pradžių picos padas tepamas padažu, tuomet ant padažo dedami visi pagardai ir tik tada beriamas sūris, kuris kepdamas išsilydo ir tarsi apkabina visus po juo esančius ingredientus! O ar gali būti kas nors „amerikietiškiau” nei gardžiai nutįstantis gausus sūrio sluoksnis vos pakėlus gabalėlį picos?
KURIĄ PASIRINKTI?
Kuriant savo pirmąjį restoraną sunkiai apsisprendėme kokios rūšies picas geriau gaminti – itališkas ar amerikietiškas. Būdami abiejų rūšių mėgėjai galiausiai tvirtai nusprendėme, kad savo meniu turime papildyti ABIEM SKONIAIS!
Todėl norinčius pajausti skirtumą ir išsirinkti savo mėgstamiausią picą kviečiame užsukti į #fokuspizza restoranus – mūsų draugiškas personalas mielai padės išsirinkti ką ragauti ir atrasti tokį skonį, kurio visada norėsis grįžti pakartoti!